Truckkort Stockholm – Företag

Kontakta oss för företags utvärdering av era behov, vid frågor angående repetitionsutbildningar för anställda eller utbildningar på plats hos er.

Ledordet i våra truckutbildningar är säkerhet, med målet att öka antalet säkra, effektiva förare på arbetsplatserna. En truckförare som efter sin utbildning har bredd och djup i sitt kunnande minskar inte enbart risken för person-/ gods-/ truckskador utan arbetar även med ökad effektivitet och produktivitet vilket gynnar den enskilde föraren såväl som medarbetare och företaget, vilket vi på Utbildningscenter Truckkort Stockholm strävar efter.

Våra truckutbildningar pågår under två dagar och genomförs enligt riktlinjerna TLP10 av utbildad och erfaren truckinstruktör. Utbildning hos oss sker i våra lokaler på Speditionsvägen 15 i Skogås men självklart kan vi hålla utbildningen i era lokaler med era truckar om så önskas. Utbildningarna består av teoretisk själv lära och praktisk truckkörning. Teorimaterial som finns att få på Svenska, Arabiska, Ryska, Spanska, Engelska, Turkiska, Finska, Polska skickas efter bokad utbildning nästkommande vardag till kursdeltagaren per post eller läses direkt online och innehåller teori, delprov samt filmer. Se lediga tider och boka utbildningen snabbt och enkelt i vårat bokningssystem. Betalning sker via internetbanken/Payson eller faktura. Boka utbildningen i god tid innan utbildningsstart så teorin hinner inläras.

Våra A-B utbildningar-Företag kostar 2750 kr exkl.moms och omfattar samtliga trucktyper nedan.
Underkända elever har möjlighet att göra om teori/praktik proven vid ett senare tillfälle kostnadsfritt tack vare våran utbildningsgaranti. Vid sjukdom eller annat förhinder maila återbud på kontakt@truckkortstockholm.se senast 1timme innan kursstart. Återkom på mail eller telefon med nytt önskat datum för utbildning så bokar vi in er på nytt.

truckkategori1a2016

ba2016

-Vid utbildning på endast enstaka trucktyper kontakta oss för tillgängliga datum.-

Utbildningens första dag inleds med teoriprov som kan skrivas i ovan nämnda språk följt av genomgång, därefter påbörjas de praktiska körövningarna varvat med teori och avslutas med ett körprov under utbildningens sista dag. Efter avklarad utbildning utfärdas utbildningsintyg (truckkort) för aktuell trucktyp som sedan skickas till er.

Svenska truckkort gäller inte per automatik i andra länder som ibland påstås. Alla länder har sina egna lagar/regler och oftast krävs ett tillstånd i respektive land för att få köra truck med truckkort från annat land.