Truckkort Stockholm – Företag

Kontakta oss för företags utvärdering av era behov, vid frågor angående repetitionsutbildningar för anställda eller utbildningar på plats hos er.

Ledordet i våra truckutbildningar är säkerhet, med målet att tillsammans med andra etablerade utbildare anslutna till Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA) runt om i landet öka antalet säkra, effektiva förare på arbetsplatserna. En truckförare som efter sin utbildning har bredd och djup i sitt kunnande minskar inte enbart risken för person-/ gods-/ truckskador utan arbetar även med ökad effektivitet och produktivitet vilket gynnar den enskilde föraren såväl som medarbetare och företaget, vilket vi på Truckkort Stockholm strävar efter.

Våra truckutbildningar pågår under två dagar och genomförs enligt riktlinjerna TLP10 av TYA-utbildad- och ansluten truckinstruktör. Utbildning hos oss sker i våra lokaler på Slipstensvägen 17 (hitta hit) i Skogås men självklart kan vi hålla utbildningen i era lokaler med era truckar om så önskas. Utbildningarna består av teoretisk själv lära och praktisk truckkörning. Vår teoribok som finns att få på Svenska, بالعربية, На русском языке, En español, In english, Türkçe, Suomeksi skickas efter bokad utbildning nästkommande vardag till eleven via mail eller per post och innehåller teori, delprov samt filmer. Se lediga tider och boka utbildningen snabbt och enkelt i vårat bokningssystem. Betalning sker via faktura. Boka utbildningen i god tid innan utbildningsstart så teorin hinner inläras.

Våra A-B utbildningar-Företag kostar 3125 kr exkl.moms och omfattar samtliga trucktyper nedan.
Underkända elever har möjlighet att göra om proven vid ett senare tillfälle kostnadsfritt tack vare våran utbildningsgaranti, och alla elever är försäkrade via Länsförsäkringar. Vid sjukdom eller annat förhinder maila återbud på info@truckkortstockholm.se senast 1timme innan kursstart. Återkom på mail eller telefon med nytt önskat datum för utbildning så bokar vi in er manuellt. (En kostnad på 200 kr exkl.moms för TYAs tryck och sändning av utbildningsintyget tillkommer).

truckkategori1a2016

ba2016

-Vid utbildning på endast enstaka trucktyper eller Teori+Praktik på annat språk kontakta oss för tillgängliga datum.-

Utbildningens första dag inleds med teoriprov som kan skrivas i ovan nämnda språk följt av genomgång, därefter påbörjas de praktiska körövningarna varvat med teori och avslutas med ett körprov under utbildningens sista dag. Efter avklarad utbildning registreras eleverna av oss hos TYA som utfärdar utbildningsintyg (truckkort) för aktuell trucktyp som sedan skickas hem till eleven. Alla registrerade TYA truckkort finns sparade och sökbara på TYAs hemsida och ersättningskort kan enkelt beställas på nytt vid borttappat eller skadat kort här.
http://kortad.tya.se/bestall-ersattningskort

Gå på truckutbildning i Stockholm

Det är endast Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd som utfärdar TYA truckkort inte utbildaren själv, och inga svenska truckkort gäller automatiskt i hela Europa som ibland påstås. Alla länder har sina egna lagar/regler och oftast krävs ett tillstånd i respektive land för att få köra truck med truckkort från annat land.