Liftutbildning i Stockholm

Precis som i våra truckutbildningar är säkerhet ledordet även i våra liftutbildningar. Kursen vänder sig till alla som ska använda mobila arbetsplattformar/ liftar och vi följer de senaste internationella standarderna SS-ISO 18893:2014 och SS-ISO 18878:2013 samt svenska Liftläroplanen- LLP.

Våran grundutbildning kostar 1950 kr exkl.moms, pågår under en dag och omfattar Saxlift, Pelarlift, Bomlift och Vikarmslift (se bild nedan). Studentrabatt och utbildningsgaranti gäller även våra liftutbildningar.

Efter avklarad utbildning registreras eleverna och utbildningsbevis utfärdas som sedan skickas till kursdeltagarna/ företaget. Utbildningsbevisen är giltiga i fem år, därefter krävs en repetitionsutbildning/ återexamination som är anpassad för dem som regelbundet arbetat med liftar. För dem med mindre vana vid användande av liftar rekommenderar vi en förnyad grundutbildning.

Se lediga tider och boka liftkurs snabbt och enkelt i vårat bokningssystem.

Vid färre än 4st deltagare per utbildning ombokas eleverna till senare utbildningstillfälle, ange därför alternativa datum för utbildning i bokningsformuläret under ”Alternativa utbildningsdatum”.