Truckutbildning i Stockholm – Privat

Stockholms lägsta priser på truckutbildningar A+B
Ledordet i våra truckutbildningar är säkerhet, med målet att tillsammans med andra etablerade utbildare anslutna till Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA) runt om i landet öka antalet säkra, effektiva förare på arbetsplatserna. En truckförare som efter sin utbildning har bredd och djup i sitt kunnande minskar inte enbart risken för person-/ gods-/ truckskador utan arbetar även med ökad effektivitet och produktivitet vilket gynnar den enskilde föraren såväl som medarbetare och företaget, vilket vi på Truckkort Stockholm strävar efter.

Truckutbildning till lägsta priser med utbildningsgaranti

Våra A-B utbildningar kostar 3125 kr, pågår under två dagar (lör-sön,  tors-fre) och omfattar samtliga trucktyper nedan. För studenter erbjuder vi alltid 10 % rabatt på ordinarie pris mot uppvisande av giltig studentlegitimation och alla elever är försäkrade via Länsförsäkringar. Underkänd elev har möjlighet att göra om proven vid ett senare tillfälle kostnadsfritt tack vare vår utbildningsgaranti. (En kostnad på 200kr för TYAs tryck och sändning av utbildningsintyget tillkommer).

-Vid utbildning på endast enstaka trucktyper kontakta oss via mail eller tfn för lämpliga datum och tider.-

truckkategori1a2016

ba2016

Teoribok och teoriprov på sex olika språk samt ljudbok

Utbildningens första dag inleds med teoriprov följt av genomgång, teorin finns i Svenska, بالعربية, На русском языке, En español, In english, Türkçe, Suomeksi. Därefter påbörjas de praktiska körövningarna varvat med teori och avslutas med ett körprov under utbildningens sista dag. Dyslektiker kan få hela teorin på svenska som ljudbok.

Efter avklarad utbildning registreras eleverna av oss hos TYA som utfärdar utbildningsintyg (truckkort) för aktuell trucktyp som sedan skickas hem till eleven. Alla registrerade TYA truckkort finns sparade och sökbara på TYAs hemsida och ersättningskort kan enkelt beställas på nytt vid borttappat eller skadat kort här.
http://kortad.tya.se/bestall-ersattningskort

Gå på truckutbildning i Stockholm

Öka möjligheterna på arbetsmarknaden

Våra truckutbildningar genomförs enligt riktlinjerna TLP10 av TYA-utbildad- och ansluten truckinstruktör i våra lokaler på Slipstensvägen 17  (hitta hit) i Skogås  (Se SL tidtabell).
Utbildningarna består av teoretisk själv lära och praktisk truckkörning. Vår teoribok skickas efter bokad utbildning nästkommande vardag till eleven via mail eller per post och innehåller teori, delprov samt filmer. Se lediga tider och boka utbildningen snabbt och enkelt i vårat bokningssystem. Betalning sker antingen via faktura eller Swish vid utbildningsdag. Boka utbildningen i god tid så teorin hinner inläras.

Det är endast Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd som utfärdar TYA truckkort inte utbildaren själv, och inga svenska truckkort gäller automatiskt i hela Europa som ibland påstås. Alla länder har sina egna lagar/regler och oftast krävs ett tillstånd i respektive land för att få köra truck med truckkort från annat land. För truck/lagerjobb i Norge finns det info samt hjälpmedel att hämta under ”Jobba i Norge” i menyn.