Truckutbildning Stockholm Företag

För företag som vill ha vassa, effektiva och säkra truckförare

När dina anställda utbildar sig hos oss får de all kunskap de behöver för att bli duktiga, effektiva och produktiva truckförare. Våra utbildningar har stort fokus på säkerhet inom person-, gods- och truckskador. Kontakta oss gärna för att få hjälp med repetitionsutbildningar, validering eller utbildningar på plats hos er.

 

Vill dina anställda utbilda sig hos oss? Eller vill du att vi kommer till dig?

Det vanligaste är att utbildningarna sker hos oss i våra lokaler, De genomförs av välutbildade och erfarna truckinstruktörer och naturligtvis enligt riktlinjerna för TLP10.

Men självklart kan vi hålla utbildningen i era lokaler, med era truckar om så önskas. Våra utbildningar är uppdelade i två steg. Det första steget är en teoretisk del där dina anställda lär in materialet på egen hand online. Det andra steget är den praktiska delen där dina anställda varvar truckkörning med teori och tester. På så vis får de både en teoretisk förståelse och en praktisk kunskap för att bli duktiga och effektiva truckförare så snabbt som möjligt.

Vår första dag tillsammans inleds med ett teoriprov som finns att välja i olika språk. Därefter börjar vi med de praktiska körövningarna varvade med teori. Utbildningen avslutas med ett körprov. Efter avklarad truckutbildning får dina anställda ett utbildningsintyg (truckkort) för aktuell trucktyp hem i brevlådan.

truckkategori1a2016

ba2016

Du kan läsa på nio olika språk

Om någon av dina anställda pratar ett annat språk finns även teorimaterialet att få på svenska, arabiska, ryska, spanska, engelska, turkiska, persiska, tigrinja och polska. När du bokar din utbildning skickas åtkomst till teorimaterial till deltagaren via mejl. Teorimaterialet innehåller allt du behöver veta för att kunna ta del av de praktiska övningarna.

 

Vi garanterar att dina anställda lyckas med utbildningen

Om någon av dina anställda mot förmodan skulle bli underkända finns möjligheten att göra om teori- och praktikproven vid ett senare tillfälle helt kostnadsfritt, tack vare vår utbildningsgaranti.

 

Boka din utbildning nu – betala snabbt och säkert

Vill du att vi håller utbildningen hos dig eller om du endast är intresserad av enstaka trucktyper är det enklast om du kontaktar oss på journummer 0762628788 eller mejla i menyn “Kontakt“. Din investering för våra truckutbildningar (A+B) är endast 2 750 kr exklusive moms.

* Svenska truckkort gäller inte per automatik i andra länder. Alla länder har sina lagar och regler och oftast krävs ett tillstånd i respektive land för att få köra truck med truckkort från ett annat land.

 

* När du lägger en order godkänner du att vi lagrar företags-/personuppgifter. Det gäller oavsett hur ordern utförs; via telefon, e-post, brev eller i vår webbshop online. Detsamma gäller vid registrering som kund/användare även om du inte genomför en order. Du har enligt lag rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om du vill bli raderad från våra register skickar du bara ett mejl.