Truckutbildning Stockholm Privat

Truckkort i Stockholm – Hitta jobb snabbt – Praktik – Språkval.

Studentrabatt – CV – Helger – Studentrabatt – Boka idag. Våra populära utbildningar pågår under två dagar och omfattar de vanligaste trucktyperna A1-A4 samt B1-B5 som används vid lagerarbete. Du betalar endast 2 750 kronor för hela utbildningen. Är du student? I så fall får du 10 % rabatt på ordinarie pris när du visar en giltig studentlegitimation.

 

Bli en säker och effektiv förare och få hjälp med CV

Det viktigaste på våra truckutbildningar är säkerhet. Vårt mål är att öka antalet säkra och effektiva förare på arbetsplatserna och att arbetslösa snarast möjligt får ett arbete. När du har gått någon av våra truckutbildningar har du en bred och djup kunskap som minskar risken för person-, gods-, och truckskador. Dessutom kommer du att vara en effektiv och produktiv förare, vilket är bra både för dig och din arbetsgivare. Kursdeltagare utan CV hjälper vi gärna med att skapa ett effektivt CV för att snarast möjligt efter truckutbildningen kunna påbörja jobbsökandet.

 

 

Tryggt val med utbildningsgaranti och fri praktik

När du går någon av våra utbildningar är du alltid skyddad av vår utbildningsgaranti som innebär följande; Om du skulle bli underkänd får du göra om ditt teori- och praktikprov vid ett senare tillfälle kostnadsfritt. Du har även möjlighet att återkomma till oss för kostnadsfri praktik innan du påbörjar ditt arbete som truckförare.

Är du intresserad av utbildning för enstaka trucktyper? Kontakta oss i så fall på journummer 0762628788 eller snabb mejla i menyn “Kontakt/ Hitta oss“.

 

Öka dina chanser att få jobb med online teori i olika språk

Utbildningen består av två delar. En teoretisk del som du genomför online. Och en praktisk del då du kommer till oss och lär dig att köra truck samt genomgång av teorin. När du bokar din truckutbildning får du åtkomst till teorimaterial så att du kan påbörja utbildningen online.

Boka direkt här från hemsidan och betala snabbt och enkelt med faktura. Kom ihåg att boka utbildningen i god tid så att du hinner läsa in teorin.

Våra truckinstruktörer är välutbildade med lång erfarenhet och utbildningarna genomförs enligt riktlinjerna TLP10, vilket garanterar högsta säkerhet och trygghet.

OBS! Viktigt att tänka på: Svenska truckkort gäller inte per automatik i andra länder. Alla länder har sina lagar/regler och oftast krävs ett tillstånd i respektive land för att få köra truck med truckkort från ett annat land. För truck- och lagerjobb i Norge finns det information och hjälpmedel att hämta under menyn “Jobba i Norge”.

truckkategori1a2016

ba2016

Du kan läsa på nio olika språk

Din första dag av den praktiska utbildningen inleds med ett teoriprov följt av en genomgång av det teoretiska material du läst på distans online. Teorimaterial och teoriprov finns på svenska, arabiska, ryska, spanska, engelska, turkiska, persiska, tigrinja och polska.

 

Så här går en truckutbildning till hos oss

När du gjort teoriprovet kör vi igång de praktiska körövningarna som vi varvar med teori och sedan avslutar vi utbildningen med ett körprov. När truckutbildningen är klar får du ett utbildningsintyg (truckkort) för aktuell trucktyp skickat till din hemadress.

Våra truckutbildningar pågår under två dagar och kostar endast 2 750 kronor.

Begränsat antal platser på varje kurs. Boka därför din plats redan idag!

* Svenska truckkort gäller inte per automatik i andra länder. Alla länder har sina lagar och regler och oftast krävs ett tillstånd i respektive land för att få köra truck med truckkort från ett annat land.

 

* När du lägger en order godkänner du att vi lagrar företags-/personuppgifter. Det gäller oavsett hur ordern utförs; via telefon, e-post, brev eller i vår webbshop online. Detsamma gäller vid registrering som kund/användare även om du inte genomför en order. Du har enligt lag rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om du vill bli raderad från våra register skickar du bara ett mejl.