Truckkort för privatpersoner

Ta truckkort (A+B) i Stockholm med utbildningsgaranti

Våra populära utbildningar pågår under två dagar (tors–fre, lör–sön) och du betalar endast 2 750 kronor för hela utbildningen. Är du student? I så fall får du 10 % rabatt på ordinarie pris när du visar en giltig studentlegitimation.

Utbildningarna genomförs i våra lokaler på Strömfallsvägen 6 i Tyresö.

Bli en säker och effektiv förare

Det viktigaste på våra truckutbildningar är säkerhet. Vårt mål är att öka antalet säkra och effektiva förare på arbetsplatserna. När du har gått någon av våra utbildningar har du en bred och djup kunskap som minskar risken för person-, gods-, och truckskador. Dessutom kommer du att vara en effektiv och produktiv förare, vilket är bra både för dig och din arbetsgivare. Våra truckinstruktörer är välutbildade med lång erfarenhet och utbildningarna genomförs enligt riktlinjerna TLP10, vilket garanterar högsta säkerhet och trygghet.

Tryggt val med utbildningsgaranti

När du går någon av våra utbildningar är du alltid skyddad av vår utbildningsgaranti som innebär följande; Om du skulle bli underkänd får du göra om ditt teori- och praktikprov vid ett senare tillfälle kostnadsfritt.

Öka dina chanser att få jobb

Utbildningen består av två delar. En teoretisk del som du genomför själv på hemmaplan. Och en praktisk del då du kommer till oss och lär dig att köra truck och genomgång av teorin. När du bokar din utbildning får du allt teorimaterial skickat till dig direkt dagen därpå

Du kan läsa på nio olika språk

Din första dag av den praktiska utbildningen inleds med ett teoriprov följt av en genomgång av det teoretiska material du lärt dig på egen hand. Teorimaterial och teoriprov finns på svenska, arabiska, ryska, spanska, engelska, turkiska, persiska, Tigrinja och polska.


Så här går utbildningen till

När du gjort teoriprovet kör vi igång de praktiska körövningarna som vi varvar med teori och sedan avslutar vi utbildningen med ett körprov under den sista dagen. När utbildningen är klar får du ett utbildningsintyg (truckkort) för aktuell trucktyp skickat till din hemadress.

Begränsat antal platser på varje kurs. Boka därför din plats redan idag!

* Svenska truckkort gäller inte per automatik i andra länder. Alla länder har sina lagar och regler och oftast krävs ett tillstånd i respektive land för att få köra truck med truckkort från ett annat land.
* När du lägger en order godkänner du att vi lagrar företags-/personuppgifter. Det gäller oavsett hur ordern utförs; via telefon, e-post, brev eller i vår webbshop online. Detsamma gäller vid registrering som kund/användare även om du inte genomför en order. Du har enligt lag rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos PartnerTeam Sweden (PTS). Om du vill bli raderad från våra register skickar du bara ett mejl till admin@truckkortstockholm.se.